4. jan, 2017

Pumpe jern

Nytt år og det er mange som ser nedover sin ikke altfor smekre kropp og tenker: Her må noe gjøres. Og vips så drar man frem det litt falmede medlemskortet fra treningsstudio og møter opp med friskt mot. For en som går på treningstudio hele året er det alltid fullt på denne tiden av året, om sånn cirka en måneds tid har nyttårs-forsettene flamet såpass grundig at de som var veldig ivrig første uke i januar nå har blitt passiv igjen.

Dagens Grand Prix-låt handler ikke om å pumpe jern, men mere om riste på skinkene sine og få hjerte til å pumpe mere blod. Det foregår det forøvrig ganske mye av på treningssenterene også på diverse timer der man får rørt på kroppen sin til pumpende musikk.

Finske Fredi & Friends (av det riktig så energiske slaget) bruker hele kroppen i den energiske fremføringen de hadde i den internasjonale finalen tilbake i 1976.

Og for en som var vant til finsk fjernsynsteater (det var faktisk det drama på TV het den gang) som var veldig dystert og passe fullt av fulle nakne mennesker i triste omstendighet var dette uvanlig kost fra vårt naboland i Øst.

Nyt og kos dere med låten:

www.youtube.com/watch?v=ZnawatBe8_I

 

Nyeste kommentarer

26.09 | 20:30

Det var Ilse de Lange som stod bak vinnerbidraget fra 2019. Hun introduserte Duncan Laurence for utvelgelseskomiteen.

24.08 | 16:59

Vel, ligner for mye på "Shallow" for min smak

11.05 | 07:16

Den desidert beste låta ble fremført av en italiener i pausen før resultatene kom. Det sier litt

10.05 | 11:59

Helt enig👍

Del denne siden