18. feb, 2017

Får hun svenskene på kroken

Alle av årets fire del-finaler i Sverige har med en artist som har deltatt internasjonalt. Og de to som har prøvd seg hittil er nådeløst ute av dansen. Charlotte Perrelli kom vel helst sist i sin del-finale, mens Roger Pontare knep en plass forrige helg blant de fem låtene det stemmes på i andre stemmeomgang. Bare for å ende opp med den forsmedelige femteplassen.
Denne helgens tidligere ESC-deltager er Krista Sigfrids som deltok for Finland tilbake i 2013. Og sangen hennes "Marry Me" huskes vel best for brudekjolen hun hadde som kostyme + jentekysset mot slutten av låten. Dessverre for Krista var det ikke mange giftelystne som stemte, kun 13 lusne poeng og 24 plass av 26 deltagere var gevinsten for frieriet hennes. Og da den internasjonale finalen senere på året ble vist på kinesisk TV var kysset rett og slett klippet bort.
Krista har prøvd seg i svensk del-finale før, nemlig i fjor, men der ble det bare 5 plass i den del-finalen hun deltok i. Man får håpe at hun har større lykke i år, men det jeg ser av avstemminger på nettet tilsier at hun får samme skjebne som Charlotte og Roger. Og hvis det skjer stiger forventningen til den siste ESC-deltageren som skal på Melodifestival-scenen i år, Loreen. Kvaliteten på årets låter i Sverige har vel ikke akkurat vært skremmende høy og det lille jeg har hørt av kveldens låter har ikke gjort noe med kvalitetsstempelet akkurat.

Nyeste kommentarer

26.09 | 20:30

Det var Ilse de Lange som stod bak vinnerbidraget fra 2019. Hun introduserte Duncan Laurence for utvelgelseskomiteen.

24.08 | 16:59

Vel, ligner for mye på "Shallow" for min smak

11.05 | 07:16

Den desidert beste låta ble fremført av en italiener i pausen før resultatene kom. Det sier litt

10.05 | 11:59

Helt enig👍

Del denne siden