15. mar, 2017

Albania - Lindita - World

Først ut i år er tilfeldigvis den som er først i alfabetisk rekkefølge Albania, men videre vil låtene komme i en bestemt tilfeldig rekkefølge. Albania har en litt spesiell plass i manges Grand Prix-hjerte. De tviholder på sin Festivali I Kenges som for øvrig ble arrangert for 55 gang. Og i denne finalen er det ordentlig orkester og dirigent så skikkelig gammeldags sett med 2017-øyne. Denne holdes i desember så Lindita som synger for Albania i år fikk sin Eurovision-deltagelse nærmest i julegave da finalen ble avholdt 23.desember i fjor.
Lindita er 27 år gammel og er ikke helt ukjent med musikk-konkurranser. Hun har bodd i USA og deltok i Idol der i fjor og kom blant de 25 beste. Er vel ikke like sikker at hun klarer det i konkurranse med 42 andre europeiske bidrag.
Melodien het "Bote" da den ble fremført i albansk finale, den har blitt oppgradert siden da og har nå fått den engelske tittelen "World".
Det er en stor dramatisk ballade vi får høre, men til tross for store vokale krumspring fra damen klarer jeg ikke helt å bli solgt her. Det blir litt for mye skrik og litt for lite ull her. Jeg føler at melodien mangler en melodilinje man kan få tak i.
Terningkast 3

Nyeste kommentarer

26.09 | 20:30

Det var Ilse de Lange som stod bak vinnerbidraget fra 2019. Hun introduserte Duncan Laurence for utvelgelseskomiteen.

24.08 | 16:59

Vel, ligner for mye på "Shallow" for min smak

11.05 | 07:16

Den desidert beste låta ble fremført av en italiener i pausen før resultatene kom. Det sier litt

10.05 | 11:59

Helt enig👍

Del denne siden