16. mar, 2017

Hviterussland - NAVIBAND - Historyja Majho Zyccia

Et av landene Norge møter i sin semifinale. Hviterussland er litt den slemme gutten i menneskerettighets-klassen i Europa og Eurovision er i grunn en av de få gangene den gutten får lov til å leke med de andre europeiske ungene. Men, mye satsing og pengebruk på fremføringen til tross, de blir som oftest dømt til gjensitting etter semifinale-timen. Mange husker Angelica Agurbash som sang for Hviterussland sint finalen var i Kiev. Hun brant av 25 millioner av sin milliardærmanns penger i forhåndspromotering. Til ingen nytte.
I den hviterussiske finalen 20.januar fikk kom NAVIBAND bare på 5.plass i telefonavstemmingen som talte 50%, men den profesjonelle juryen snudde helt om på resultatlisten. De to låtene som vant den før nevnte telefonavstemmingen fikk ikke et poeng fra den profesjonelle juryen og den låten som kom på tredje plass fikk ett lusent poeng. Så med toppscore til NAVIBAND fra den profesjonelle juryen var turen til nabolandet sikret.
"Story Of My Life" som tittelen på låten betyr på engelsk er en feel-good låt som luller frem i samme rytme gjennom hele låten. Det skjer ikke mye i låten og med mindre duoen i NAVIBAND får publikum med i den gode stemningen i låten er jeg nok redd for at det blir gjensitting i årets semifinale også.
Terningkast 4

Nyeste kommentarer

26.09 | 20:30

Det var Ilse de Lange som stod bak vinnerbidraget fra 2019. Hun introduserte Duncan Laurence for utvelgelseskomiteen.

24.08 | 16:59

Vel, ligner for mye på "Shallow" for min smak

11.05 | 07:16

Den desidert beste låta ble fremført av en italiener i pausen før resultatene kom. Det sier litt

10.05 | 11:59

Helt enig👍

Del denne siden