18. mar, 2017

Israel - IMRI - I Feel Alive

Landet som egentlig ikke ligger i Europa har nå deltatt mer eller mindre fast siden 1973 og må kunne kalles en av de gode gamle deltager-landene. Og de har til felles med Norge at de har 3 seierspokaler på hylla hjemme.
Etter fire år på rad uten å kvalifisere seg til finalen har Israel klart den bragden de to siste årene. Mulig det er en tilfeldighet, men begge gangene har årets artist IMRI vært korist. Om hans oppgradering til frontfigur dermed gjør at Israel tar enda ett steg opp på resultatlisten eller får seg en nesestyver i samme semifinalen som Norge er med i gjenstår å se.
Jeg er nemlig ikke så sikker på at dette vil slå helt gjennom. Kjekk gutt som synger en uptempo låt som av og til stopper litt opp sliter med å gjøre det bra til tider i Eurovision. Showet må være perfekt tilpasset låten, det er mange feller å gå i både når det gjelder å underdrive eller overdrive det showet man har på scenen. Vi får håpe Imri har sjarmen og den erfaringen som skal til for å sjarmere til seg nok poeng for å gå til finalen i hvert fall. For meg klarer ikke låten å ta helt av og den forblir ganske så anonym og intetsigende.
Terningkast 3

Nyeste kommentarer

26.09 | 20:30

Det var Ilse de Lange som stod bak vinnerbidraget fra 2019. Hun introduserte Duncan Laurence for utvelgelseskomiteen.

24.08 | 16:59

Vel, ligner for mye på "Shallow" for min smak

11.05 | 07:16

Den desidert beste låta ble fremført av en italiener i pausen før resultatene kom. Det sier litt

10.05 | 11:59

Helt enig👍

Del denne siden