25. mar, 2017

Sverige - Robin Bengtsson - I Can't Go On

Svenskene er blant de fleste fans anerkjent som verdensmester i å arrangere nasjonale finaler. Det valfartes formelig til Stockholm hvert å når det er finale. Sverige er ett hakk bak Irland i å være verdensmester i antall seiere i Eurovision og det er vel ikke akkurat store odd på påstanden om at den tittelen har de om noen år.
Om de kommer likt med Irland etter årets finale er jeg ikke så sikker på. Årets finale var av det særdeles jevne slaget. Forskjellen i antall stemmer mellom den mest populære (11,9% av stemmene) og minst populære låten (6,2% av stemmene) er utrolig jevnt. Da Måns Zelmerløw vant for 2 år siden fikk han 35,1% av stemmene. Neste 3 ganger så mye stemmer prosentvis. Det er mye det.
Årets låt svinger som bare tusan. Den vil gjøre det bra, men den er så glatt og sjarmløs at jeg nesten gremmes. Det er mye mere sjarme i de fire danserne som enten må lære seg å synge (for det er mye koring på låten) eller som dere skjønner, skiftes ut til fordel for korister. Så det blir spennende å se om Robin tar med seg rullefortauet til Kiev da.
Terningkast 3

Nyeste kommentarer

26.09 | 20:30

Det var Ilse de Lange som stod bak vinnerbidraget fra 2019. Hun introduserte Duncan Laurence for utvelgelseskomiteen.

24.08 | 16:59

Vel, ligner for mye på "Shallow" for min smak

11.05 | 07:16

Den desidert beste låta ble fremført av en italiener i pausen før resultatene kom. Det sier litt

10.05 | 11:59

Helt enig👍

Del denne siden