9. apr, 2017

Tyskland - Levina - Perfect Life

I Tyskland kjempet to låter og 6 artister om å få være årets tyske representant. Den låten som ikke vant hadde blant annet norske Marit Larsen på komponistlåten. Vistnok en låt hun ikke syntes var bra nok for den siste platen hennes, og da følte hun at den i stede kunne representere Tyskland i Eurovision. Jenta mi, det er en grunn til at du ikke syntes den var bra nok for deg selv….
Tyskland har vært med i Eurovision alle år som det eneste landet og ja, jeg vet at de ikke var med i finalen i 1996, men de var med i en forhåndskvalifisering så da anser jeg dem som deltagere dette året også.
Levina som til slutt endte opp med billett til Kiev drar av gårde med godt mot skulle jeg tro og det kommer hun til å trenge. Låten er av det høyst forglemmelige slaget og jeg gir ut bonuspoeng til de som kan nynne den etter å ha hørt den. Til tross for at de er ett av de største musikk-markedene i verden har de en stygg tendens til å ende opp i siste halvdel av resultatlisten. Og det tror jeg skjer i år også gitt.
Terningkast 2

Nyeste kommentarer

26.09 | 20:30

Det var Ilse de Lange som stod bak vinnerbidraget fra 2019. Hun introduserte Duncan Laurence for utvelgelseskomiteen.

24.08 | 16:59

Vel, ligner for mye på "Shallow" for min smak

11.05 | 07:16

Den desidert beste låta ble fremført av en italiener i pausen før resultatene kom. Det sier litt

10.05 | 11:59

Helt enig👍

Del denne siden