13. apr, 2017

Russland har trukket seg

Da er det offisielt - Russland har trukket seg fra årets Eurovision Song Contest.
Dessverre ble det slik at Julia Samoylova som skulle ha sunget "Flame Is Burning" i grunn hele tiden har hatt litt for lite brensel i sin sak for å skinne helt frem til mai. Heldigvis har det blitt sagt at Julia skal få synge for Russland i 2018 og det håper jeg er ett plaster på såret for henne.
Hele denne konflikten er bare trist. Trist at Russland bevist provoserte og trist at Ukraina lot seg provosere. Selv om jeg forstår dem. Uansett, denne saken har bare tapere og ingen kommer ut som vinnere i denne saken.
Vi nordmenn kan kanskje smile litt lurt bak masken da Russland skulle ha sunget i vårt semifinale. Med andre ord er veien til finalen en smule lettere nå. Men, nå skal det sies, det er ikke slik vi vil ha det. Velger uansett å bedømme låten.
Låten var uvanlig svak til Russland å være. Man kan nesten begynne å tro at de bevist sendte denne temmelig intetsigende låten da de skjønte at de muligens ikke ville kunne få delta. Noen melankolske undertoner drar den dog opp litt. Få deg bedre låt til neste år Julia.
Terningkast 3

Nyeste kommentarer

26.09 | 20:30

Det var Ilse de Lange som stod bak vinnerbidraget fra 2019. Hun introduserte Duncan Laurence for utvelgelseskomiteen.

24.08 | 16:59

Vel, ligner for mye på "Shallow" for min smak

11.05 | 07:16

Den desidert beste låta ble fremført av en italiener i pausen før resultatene kom. Det sier litt

10.05 | 11:59

Helt enig👍

Del denne siden