25. apr, 2017

Norge - JOWST - Grab The Moment

Endelig er jeg gjennom alle de låtene som snart setter kursen for Kiev og årets store happening for oss Grand Prix-fans.

2016 var i grunn det året Grand Prix for oss norske fans ble en ganske så bratt bakke. Det skyldtes ikke at artisten og låten var dårlig, det var vel mer at grunnet bakenforliggende årsaker fikk vi ikke alt potensiale ut av låten og opptredenen. Og det straffer seg veldig ofte i Eurovision. Heldigvis fikk Agnete avsluttet Grand Prix-året sitt med å opptre i årets norske finale med en fantastisk versjon av låten sin. Bare hun kommer seg over den kneika hun har vært gjennom det siste året har hun en strålende artistkarriere foran seg.

Nytt år og nye muligheter og i år kan jeg love dere at de 2 norske artistene som skal av sted til Kiev ikke kommer til å være fraværende i oppladningen til sin semifinale og den finalen jeg er garantert sikker på at de tar seg til. Maken til hyggelige og joviale gutter skal man i grunn lete lenge etter. Sist helg var de tilstede på Grand Prix-klubbens vårtreff og vi måtte nesten påminne en av dem at han faktisk er småbarnsfar og kanskje burde spandere noen øyeblikk på babyen sin for å få de til å dra hjem.

Dette er to gutter som vil og skal ha en artistkarriere og derfor går all inn når de en gang får den unike sjansen det å være med i Eurovision faktisk er. Dette vil ikke være det siste vi hører fra disse gutta. Og det faktum at disse to har så bra kjemi seg i mellom gjør meg helt sikker på at de vil fremføre låten sin til perfeksjon i semifinalen 11.mai.

Denne låten er en liten luremus, hører du den bare på radio vekker den kanskje ikke så mye oppmerksomhet, men den fremføringen de har valgt å ha på låten på TV bringer frem alle de bra elementene i låten. Har den vinnersjanser? Akkurat det er jeg vel skeptisk til siden den både på bettingen og i diverse avstemminger ender sånn midt på treet, men at den vil gjøre det en god del bedre enn forventet skal man ikke se bort fra.

Det blir uansett gøy å følge disse gutta i Kiev, de vil gjøre landet sitt stolt og det vil de få til også.

Terningkast 6

Nyeste kommentarer

26.09 | 20:30

Det var Ilse de Lange som stod bak vinnerbidraget fra 2019. Hun introduserte Duncan Laurence for utvelgelseskomiteen.

24.08 | 16:59

Vel, ligner for mye på "Shallow" for min smak

11.05 | 07:16

Den desidert beste låta ble fremført av en italiener i pausen før resultatene kom. Det sier litt

10.05 | 11:59

Helt enig👍

Del denne siden