30. apr, 2017

Dag en - de første øver

Sverige

Robin kjører ny jakke, men ellers så er showet ganske likt det vi så i svensk finale. Han kan ikke beskyldes for å ha gått på sjarme-kurs siden den før nevnte svenske finalen og dette blir for sjarm-løst for meg. Han skal få tilgodelapp på at han øver på en søndag formiddagen, så her er det forbedringspotensiale. Vokalt var det innenfor, men også her har han litt å gå på. Alt i alt, greit nok men ikke mer enn det.

Georgia

Utrykket mye skrik og lite ull er veldig lett å ta frem her. Med unntak av det vokale er det mye å utsette på dette, låten er kjedelig og hun klarer ikke å fylle scenen alene med dette er jeg redd og det formelig skriker tissepause allerede etter låt nummer to. Og all den skrikingen er bare irriterende. Mulig hun har ett budskap i låten, men budskap som skrikes ut blir ikke dermed mer troverdige.

Albania

Avdelingen for mye skrik og lite ull har enda ikke tatt pause. Dog med en litt bedre låt denne gang, uten at det gjør saken så mye bedre av den grunn. Dette blir ganske slitsomt å høre på sånn etterhvert og selv med rimelig god kontroll på det vokale klarer jeg ikke å bli bergtatt av dette. Hun fremstår som ganske innadvendt og intetsigende.

Australia

Endelig en låter jeg liker, dette kan jeg faktisk like og endelig er det noen som har gjort en skikkelig jobb med det visuelle. Vår australske venn får virkelig vis hva som bor i han vokalt og får han det til å sitte det ekstra hakket som trengs blir dette veldig bra.

Nyeste kommentarer

26.09 | 20:30

Det var Ilse de Lange som stod bak vinnerbidraget fra 2019. Hun introduserte Duncan Laurence for utvelgelseskomiteen.

24.08 | 16:59

Vel, ligner for mye på "Shallow" for min smak

11.05 | 07:16

Den desidert beste låta ble fremført av en italiener i pausen før resultatene kom. Det sier litt

10.05 | 11:59

Helt enig👍

Del denne siden