11. mai, 2017

Nå har vi noen spennende timer foran oss

Siste generalprøve startet med en 20-minuttes pause grunnet tekniske problemer, vi får håpe at disse nå er løst. Ellers kan dette bli en lang kveld for de som ser dette på TV.

Denne generalprøven har vært belemret med litt for mange tekniske problemer etter min mening. Tror og håper at alle inkluderte er fullt skjerpet når sendingen starter i kveld. Det fortjener artistene som har øvd i månedvis for akkurat denne fremføringen, 

De norske artistene snakket med norsk presse i det siste generalprøve startet og det var ikke mye nervøsitet å spore hos de gutta.

Som dere ser på bildet ligger Norge ganske trygt plassert på en 7 plass på denne listen. Det må likevel advares mot å ta denne listen helt bokstavelig. For hvem lå på 4.plass på samme liste for semifinale 1? Jo, Finland og vi husker alle hva som ble deres skjebne i den samme semifinalen. 

Jeg vil påstå at vi er i en ganske så stor kanskje-til-finalen-gruppe som jeg tror er landene fra Danmark til Makedonia på denne listen. Og jeg mener at Kroatia som ligger tredjesist også burde vært med i den gruppen. Vi får se hvor rett jeg får. I tillegg skal jeg være såpass raus at jeg også slenger inn Romania i denne gruppen. Og vipps var det 10 land med i denne gruppen. 

Jeg håper uansett at akkurat din favoritt (og Norge) går til finalen slik at vi alle kan gå fornøyde til sengs i kveld. Sjansen for at Norge hvis de kvalifiserer seg får synge i siste halvdelen av finalen er ikke så stor. Det er bare 3 plasser ledige der mens hele 7 av kveldens "vinnere" må se fremt til å synge i første halvdelen av finalen. Vi kan jo håpe på flaks her, men først må flaksen ta oss til finalen da.

Masken virket - dette var så fillern's bra - jeg har frysninger.

Nyeste kommentarer

26.09 | 20:30

Det var Ilse de Lange som stod bak vinnerbidraget fra 2019. Hun introduserte Duncan Laurence for utvelgelseskomiteen.

24.08 | 16:59

Vel, ligner for mye på "Shallow" for min smak

11.05 | 07:16

Den desidert beste låta ble fremført av en italiener i pausen før resultatene kom. Det sier litt

10.05 | 11:59

Helt enig👍

Del denne siden