22. jun, 2017

Hvorfor kom Montenegro på 37.plass

Vår montenegrinske venn Slavko var en aldri så liten fan-favoritt og jeg likte i utgangspunktet låten veldig mye. Men, jeg tviler vel på at han hadde sett for seg å bare ende på 16.plass i sin semifinale.

56 poeng klarte han å skrape til seg og 39 av disse kom fra televoting, mens bare 17 poeng var det det profesjonelle juryene mente han fortjente. Og hvordan man skal tolke at det eneste landet som gav han poeng i begge avstemmingene var Aserbajdsjan kan man jo bare lure på.

Men, hvorfor gjorde han ikke det bedre. Han hadde en flott forhåndsvideo og det må vel sies at han med sinn litt ekstragavante stil og tidenes flette fikk litt oppmerksomhet som alltid er flott å ha. Men, det må vel sies at han falt litt sammen på scenen. Stemmen hans var ikke all verden og til og med de usynlige koristene klarte heller ikke å løfte låten rent vokalt. Og fremførings-messig ble det litt humpete da han til tider virker ganske nervøs og veldig fokusert på det han skal gjøre på scenen. Han glimter til med litt sjarme av og til, men i det store og det hele blir fremføringen litt stakkato og ikke så mye party som den burde ha vært.

Det er mulig at det europeiske publikum syntes om en muskuløs mann med gjennomsiktig topp, glitterbukse og tidenes lengste flette på en tirsdagskveld muligens var litt for mye av det gode. Men, en festlig låt var det nå okkesom.

Nyeste kommentarer

26.09 | 20:30

Det var Ilse de Lange som stod bak vinnerbidraget fra 2019. Hun introduserte Duncan Laurence for utvelgelseskomiteen.

24.08 | 16:59

Vel, ligner for mye på "Shallow" for min smak

11.05 | 07:16

Den desidert beste låta ble fremført av en italiener i pausen før resultatene kom. Det sier litt

10.05 | 11:59

Helt enig👍

Del denne siden