23. aug, 2017

Hvorfor kom Storbritannia på 15.plass

Ikke siden 2011 har våre britiske venner fått oppleve en topp-15 plassering så i grunn burde våre britiske venner være fornøyde. Faktisk var det tredje gangen siden semifinalene ble innført at de har vært såpass høyt oppe på resultatlisten. For å være det ledende pop-landet i Europa bør man vel egentlig være usannsynlig flau over såpass dårlige resultater. Og det er ikke en underdrivelse å påstå at det å være direktekvalifisert til finalen ikke er noe stor fordel.

Ikke helt overraskende var det de profesjonelle juryene som likte det de så og hørte. Hele 99 av de totalt 111 poengene Lucie Jones dro inn kom fra dem. Og de som likte dem best var juryen som satt lengst unna i Australia, de mente dette var kveldens beste sang. Og den fikk ett enslig poeng fra den norske juryen også da.

Så burde dette landet som har vunnet 5 ganger og hele 15 ganger har vært nummer 2 være fornøyd. Sett med de siste 15 årenes øyne er svaret definitivt ja. Med sin musikal-bakgrunn var det ikke rart at Lucie hadde det vokale på plass. Men, nå man ser på fremføringen så klarer hun ikke å ha noe fokus i fremføringen sin. Øynene hennes er veldig døde og den kraften hun har i det vokale smitter ikke over på fremføringen. Og selv med en passe gammelmodig låt kunne hun vel hatt noe mer up-to-date på seg. Og britene har fortsatt en lang vei å gå før de kan karre til seg ett resultat de faktisk kan være stolte av.

Nyeste kommentarer

26.09 | 20:30

Det var Ilse de Lange som stod bak vinnerbidraget fra 2019. Hun introduserte Duncan Laurence for utvelgelseskomiteen.

24.08 | 16:59

Vel, ligner for mye på "Shallow" for min smak

11.05 | 07:16

Den desidert beste låta ble fremført av en italiener i pausen før resultatene kom. Det sier litt

10.05 | 11:59

Helt enig👍

Del denne siden