20. sep, 2017

Hvorfor kom Moldova på 3.plass

Ikke siden 2013 har en deltager fra Moldova klart å kvalifisere seg til finalen og for ett comeback det ble. Det var en god ide å gjenbruke en gruppe som hadde forsøkt seg før. Og de tre gutta i Sunstroke Project kan faktisk skryte av å ha vært innom VG-lista. Da de deltok i 2010 ble de en hit blant det norske publikummet. Dog tror jeg vel at de er enda mer fornøyd med at de kan sette på CV’en sin at de innehar Moldovas beste plassering noensinne. Noe for øvrig alle tre landene på seierspallen kunne skryte av i år.

Ikke overraskende var det det stemmende publikummet som elsket det de hørte fra partygutta fra Moldova. Etter å ha vært på 8 plass etter at juryene hadde sagt sitt var den summer de fikk fra det europeiske folket nok til å entre den før nevnte seierspallen. Hele 5 land hadde dem på førsteplass og 10 land til hadde den på seierspallen. Og flest fans hadde de i Australia som gav dem 22 poeng til sammen. Svært så partystemte de var på morgenkvisten der borte.

Hvorfor kom så endelig våre moldovske på seierspallen? De klarte på er flott måte å få publikummet med på det partyet de hadde på scenen. Og man skulle være en skikkelig surpomp for å ikke bli i det minste en smule godt humør av dette. Og med spretthopp og tonnevis av sjarme var det vel ikke så rart at de som hadde Grand Prix-party følte at dette var akkurat deres låt. For de to låtene som kjempet om seieren var ikke akkurat i party-sjangeren. Og hvem vet, kanskje gutta i Sunstroke Project vil prøve seg for det er jo tredje gang som gjelder.

Nyeste kommentarer

26.09 | 20:30

Det var Ilse de Lange som stod bak vinnerbidraget fra 2019. Hun introduserte Duncan Laurence for utvelgelseskomiteen.

24.08 | 16:59

Vel, ligner for mye på "Shallow" for min smak

11.05 | 07:16

Den desidert beste låta ble fremført av en italiener i pausen før resultatene kom. Det sier litt

10.05 | 11:59

Helt enig👍

Del denne siden