11. jan, 2018

Optimist

I dag får jeg og noen andre utvalgte endelig lov, noen dager før resten av landet, til å høre på de 10 låtene som skal konkurrere om å få representere Norge i den internasjonale finalen i Lisboa i mai.

Ryktene om hvem som skal være med har florert i norsk presse, mulig jeg får høre noen av dem når jeg får høre låtene. Det er jo tross alt en del av spenningen å spekulere i hvem som skal være med.

Jeg var tilstede i oktober på en gjennomlytting av 55 låter som kunne være aktuelle for den norske finalen. Hvor mange av dem jeg får høre igjen i dag blir også en smule spennende å finne ut av. Det var en del gode låter blant disse 55 låtene, men sånn etter en gjennomlytting kan jeg ikke akkurat si at jeg hørte en vinnerlåt i den internasjonale finalen.

Nå skal det sies at det hørte jeg ikke noen vinnerlåt når jeg hørte «Fairytale» for første gang. Mulig jeg har litt tungt for det å spotte en vinnerlåt kan man si.

Uansett, jeg er optimist før jeg hører låtene og er sikker på at det vil være mange knallåter i den norske finalen. Skal vi ha som mål å slå fjorårets resultat i den internasjonale låten? Den låten tror jeg finnes blant de ti utvalgte.

Skal vi til slutt si at det passer med å spille denne Teigen-låten i anledning dagen? For denne låten burde ha vunnet den gang da.

Nyeste kommentarer

26.09 | 20:30

Det var Ilse de Lange som stod bak vinnerbidraget fra 2019. Hun introduserte Duncan Laurence for utvelgelseskomiteen.

24.08 | 16:59

Vel, ligner for mye på "Shallow" for min smak

11.05 | 07:16

Den desidert beste låta ble fremført av en italiener i pausen før resultatene kom. Det sier litt

10.05 | 11:59

Helt enig👍

Del denne siden