17. jan, 2018

Blir det vinner-møte i Lisboa?

Ett døgn etter at de norske låtene ble sluppet er det Alexander Rybak, ikke så veldig overraskende kanskje, som ligger best an til å vinne ifølge book-makerne.

Disse folkene som lar oss spille på resultat på hva det skulle vært har en passe god statistikk når det gjelder Grand Prix og Eurovision. Så man må ta tipsene til dem med en god klype salt.

Lenger ned i Europa går det rykter om at landet som nå har flest deltagelser uten å vinne Kypros muligens har litt av ett scoop på gang. Ifølge gresk presse går det rykter om at hun som vant for dem Helena Paparizou, nå skal delta for Kypros.

Har de tatt grep for å komme seg bort fra «De land som aldri har vunnet-gruppen»? Da har det i så fall shoppet på øverste hylle. Helena har allerede en førsteplass og en tredjeplass på ESC-CV-en sin. Og dessuten en bra plassering i svensk finale. Som førte til at hun ble deres representant i OGAE Second Chance Contest som undertegnede arrangerte i 2014. Og der vant hun gitt.

Okkesom, kommer hun fra Kypros og Alexander Rybak fra Norge blir det ett møte mellom to vinnere. Og det kan jo bli spennende.

Sist Rybak'en var med stilte Hellas med hottisen Sakis. Og Alexander ble pepret med dårlig omtale i gresk media, uten at det hjalp gitt. De gav 10 poeng til ham.

Uansett, ingen av den har fått billetten til Lisboa, men det er jo gøy med rykter om diverse dersom-atte-hvis-om-atte scenario. Det liker vi.

Nyeste kommentarer

26.09 | 20:30

Det var Ilse de Lange som stod bak vinnerbidraget fra 2019. Hun introduserte Duncan Laurence for utvelgelseskomiteen.

24.08 | 16:59

Vel, ligner for mye på "Shallow" for min smak

11.05 | 07:16

Den desidert beste låta ble fremført av en italiener i pausen før resultatene kom. Det sier litt

10.05 | 11:59

Helt enig👍

Del denne siden