27. jan, 2018

To må man være

I år har vi med en sprudlende jente-duo i den norske finalen og de stiller med en veldig fengende låt. Og to jenter med fengende låt er noe vi fra Norge ikke ukjent med.

I 1984 kom Dollie-jentene i De Luxe-versjon og med høy hårføring, masse pågangsmot så staket de seg til den internasjonale finalen i Luxembourg.

Med oppgraderte filler i håret og stavgang med innlagt rumpevrikk gjorde de så godt de kunne.

Det startet bra med gode poeng fra de to første juryene, men dessverre så hadde de på det tidspunktet fått over halvparten av de poengene de skulle ende opp med. Og de endte nest sist til slutt.

Året etter sendte vi nok en jente-duo med det velkjente navnet Bobbysocks. Og som en rosa glitrende tornado sveivet de ned til Göteborg der den internasjonale finalen ble avholdt.

Denne gangen startet avstemmingen godt, men i motsetning til foregående år fortsatte poengene å renne inn og til slutt tok de den fantastiske seieren, som alle som har opplevd den, aldri vil glemme. Vi snakker ikke om hvor man var når Brå brakk staven i vårt miljø, nei vi snakker om hvor vi var når Bobbysocks vant Grand Prix. Jeg var i Berlevåg av alle steder.

Og en ting er sikkert, sender vi en ny jente-duo vil det swinge av dem også.

Men, ingen slår de originale Swingerne, her fra deres opptreden i 60-års jubileum-sendingen for Eurovision.

Nyeste kommentarer

26.09 | 20:30

Det var Ilse de Lange som stod bak vinnerbidraget fra 2019. Hun introduserte Duncan Laurence for utvelgelseskomiteen.

24.08 | 16:59

Vel, ligner for mye på "Shallow" for min smak

11.05 | 07:16

Den desidert beste låta ble fremført av en italiener i pausen før resultatene kom. Det sier litt

10.05 | 11:59

Helt enig👍

Del denne siden