30. jan, 2018

Landlig kjærlighet

Nå skal det ikke skrives om å ha seg i for eksempel en åker, men her snakker vi kjærlighet til noen fra en helt spesiell del av verden.

For en av årets MGP-låter er en hyllest til skandinaviske menn og på vegne av dem takker man så mye for det. Det var da så lite.

I 2009 sang rumenske Elena om balkanske jenter. Og hvis gjennomsnittet av jenter fra det strøket er like pene som de som opptrådde på scenen tror jeg mange liker slike jenter.

Eller kanskje ikke, låten kom bare på 19.plass og fikk stort satt bare poeng fra land i strøket balkanske jenter er fra.

Men, tilbake i 1986 tok den franske jentegruppen Cocktail Chic skikkelig ansvar. De sang like godt om jenter fra hele Europa «Europeennes».

Og ifølge dem liker de europeiske ting og ikoner som Lady Di, men lytter til amerikansk musikk på radioen. Man hadde nemlig ikke Spotify og slike ting den gang da. Det mest bærbare som fantes da var den gode gamle Walk-mannen.

Heller ikke dette ble satt veldig stort pris på, det ble bare en 17.plass og kun poeng fra tre juryer, deriblant den norske.

Men, gud bedre, 80-talls looken hadde de inne jentene fra Coctail Chic.

Nyeste kommentarer

26.09 | 20:30

Det var Ilse de Lange som stod bak vinnerbidraget fra 2019. Hun introduserte Duncan Laurence for utvelgelseskomiteen.

24.08 | 16:59

Vel, ligner for mye på "Shallow" for min smak

11.05 | 07:16

Den desidert beste låta ble fremført av en italiener i pausen før resultatene kom. Det sier litt

10.05 | 11:59

Helt enig👍

Del denne siden