30. apr, 2018

Tre nye land dag 2 - 2018

Finland
De skal ha for at de virkelig satser, faktisk så mye at man kan lure om det går litt rundt for dem. Kul låt, men det blir litt for masete i fremføringen og verst av alt, ganske så sjarmløst. Det siste kan heldigvis rettes på med øving, Men, hvorfor har ett så fargerikt nummer så fargeløse kostymer?

Armenia
Denne låten har jeg likt fra første lytt og jeg liker fortsatt hva jeg hører. Dette er en låt som krever maskulin styrke og framferd og det får vi til gangs. Det er en udiskuterbar styrke i låten som vår armenske venn leverer til oss på scenen. Og han klarer å gjøre det helt alene med overbevisning.

Sveits
Vi er åpenbart i en tøff seksjon av denne semifinalen. For nå får vi servert nok en hardslående låt, denne gang fra en sveitsisk søskenduo. Vel, duo og duo, det er bare søsteren som synger, broren banker løs på trommene sine. Liker at de prøver å få til en rocke-konsert-følelse i fremføringen sin. Og bra at siden Armenia la lær-armaturet hjemme har Sveits tatt ansvar og gitt oss noe sexy på lærfronten i stedet.

Nyeste kommentarer

26.09 | 20:30

Det var Ilse de Lange som stod bak vinnerbidraget fra 2019. Hun introduserte Duncan Laurence for utvelgelseskomiteen.

24.08 | 16:59

Vel, ligner for mye på "Shallow" for min smak

11.05 | 07:16

Den desidert beste låta ble fremført av en italiener i pausen før resultatene kom. Det sier litt

10.05 | 11:59

Helt enig👍

Del denne siden