1. mai, 2018

Andre semifinale har begynt å øve

Norge
Det er alltid spennende når Norge skal øve. Og alltid kjekt når forventningene blir innfridd. Nå skal det sies at artister sjelden "virker" såpass tidlig på morgenen som 10, men til slutt var det full energi fra Alexander og nummeret er strammet litt opp fra den norske finalen og blitt det nødvendige hakket bedre.

Romania
Så skal vi over til avdelingen for 80-talls-vibber. Den rockete delen av dette tiåret. De har klart å gjøre en ordinær band-fremføring ganske så interessant. De har masse utstillingsdokker på scenen og den litt vel overpyntete sangerinnen for en rockelåt å være får mange skritt på skritttelleren sin. Her var det mye gåing gitt. Men, låten er fin og kul den og upåklagelig vokalt.

Serbia
Nytt skifte i musikk-stil, denne gang til avdelingen for dramatiske Balkan-ballader. Akkurat denne utgaven funker vel greit nok den, men det er noe med fremføringen som mangler mål og mening. Det er ikke helt mye skrik og lite ull, men det ligner. Dog skal det sies at det vokalt er upåklagelig, kostymemessig litt vel grått og trist etter min mening.

San Marino
Selv om man er fra et lite land kan man gjøre noe stort ut av seg fra scenen. De har valgt å beholde robotene fra sin nasjonale finale (holdt i et studio i Tsjekkia) og disse karene er faktisk en god del av sjarmen i denne låten. De trenger bare å stramme opp fremføring litt så blir dette ganske bra dette.

Nyeste kommentarer

26.09 | 20:30

Det var Ilse de Lange som stod bak vinnerbidraget fra 2019. Hun introduserte Duncan Laurence for utvelgelseskomiteen.

24.08 | 16:59

Vel, ligner for mye på "Shallow" for min smak

11.05 | 07:16

Den desidert beste låta ble fremført av en italiener i pausen før resultatene kom. Det sier litt

10.05 | 11:59

Helt enig👍

Del denne siden