1. mai, 2018

Tre nye land har øvd

Danmark
Så over til sangen som ble sendt inn til både dansk, svensk og norsk uttaking og det var Danmark som bet på. Tiden vil vise om det var smart. Det er en kraftfull låt og jeg synes vel at testosteron-nivået har vokst litt siden dansk finale. Vokalt er det ustabilt og det blir mye tomgang rundt på scenen så det virker som om disse vikingene har litt for mye mjød innabords.

Russland
Det er jo bra at russisk TV holdt ord og lot hun som ikke fikk adgang til Ukraina i fjor få dra til Portugal. Men, med så god tid til å finne en melodi burde de kanskje funnet noe litt bedre. Hun prøver så godt hun kan, vokalt litt ustødig, men med mye inderlighet i fremføringen. Det er intetsigheten i låten som virkelig trekker ned her.

Moldova
Man skulle tro at det å følge opp den flotte plasseringen i fjor skulle bli vanskelig. Men, du grønne glitrende, pressesenteret gikk nesten av skaftet av denne fremføringen, De er fargerik fengende, morsom  og de rett og slett gir oss tre veldig underholdende minutter. Og vokalt er veldig innafor.

Nyeste kommentarer

26.09 | 20:30

Det var Ilse de Lange som stod bak vinnerbidraget fra 2019. Hun introduserte Duncan Laurence for utvelgelseskomiteen.

24.08 | 16:59

Vel, ligner for mye på "Shallow" for min smak

11.05 | 07:16

Den desidert beste låta ble fremført av en italiener i pausen før resultatene kom. Det sier litt

10.05 | 11:59

Helt enig👍

Del denne siden