2. mai, 2018

Dag fire og fire låter

Georgia
For en utrolig deilig start på denne dagen. Disse karene formelig pøser ut med deilige melodiganger med masse melankolske undertoner. De skaper en magisk stemning på scenen og de trenger bare å være litt med fokusert under fremføringen så blir dette superbra.

Polen
Det er jo hyggelig at noen syntes at fjorårets norske bidrag var så bra at de vil kopiere det. Men, dette er er heller dårlig kopi. Vokalen har de "kjøpt" fra Sverige, det var kanskje ikke det smarteste de har gjort. Hele fremføringen sliter på mangel av den energien som faktisk er i låten. Synd, dette kunne blitt veldig kult, nå er det bare slapt og passe intetsigende.

Malta
Det er en liten greie i år å ta opp vanskelige temaer blant noen av årets bidrag. For mange er psykiske problemer tabu å snakke om og det burde det ikke være. Således får vår maltetiske venninne for honnør for å ta dette opp Og hun gjør det på en fremragende måte, dramaet i låten får hun frem på en flott måte i fremføring.

Ungarn
Så over til avdelingen for mye skrik og en passe mengde ull. Det er masse energi i låten, masse energi i fremføringen, men jeg lar mer rett og slett ikke imponerer. Føler vel at det mangler en  melodi man kan få tak i og at artistene ikke helt får kontakt gjennom TV-skjermen. Og det er dumt når det sendes på TV liksom.

Nyeste kommentarer

26.09 | 20:30

Det var Ilse de Lange som stod bak vinnerbidraget fra 2019. Hun introduserte Duncan Laurence for utvelgelseskomiteen.

24.08 | 16:59

Vel, ligner for mye på "Shallow" for min smak

11.05 | 07:16

Den desidert beste låta ble fremført av en italiener i pausen før resultatene kom. Det sier litt

10.05 | 11:59

Helt enig👍

Del denne siden