15. jun, 2022

Hvorfor kom Irland på 34.plass i ESC-2022?

Landet med fleste seire, har vært milevis unna å være i noen slags form til å plusse på den kontoen.


Det var vel neppe noen som trodde at akkurat seier var innen rekkevidde, men det var ett lite håp for finaleplass, noe som muligens regnes som en seier for dette landet nå.


Brooke skal ha blitt så skuffet når finaleplass glapp at hun gråt i ett kvarter for å få skuffelsen ut av systemet sitt.


Jeg kan vel for så vidt forstå henne, det virker som om hun var en av de som fikk best mottagelse i salen, men dessverre så teller ikke den reaksjonen inn på resultatet.


Det er nemlig ikke spesielt rikt å bare få 47 poeng i en semifinale, det kommer man nok ikke langt nok med.


«That’s Rich» er en uptempo-låt og de sliter som kjent ganske så mye med å fenge hos den profesjonelle juryer og bare en fjerdedel av poengene damen fikk kom fra dem.


Mulig det var en slags trøst at låten fikk 12 poeng fra nabolandet Storbritannia, men med poeng kun fra 7 land til sammen så slipper man ikke til i finalen.


Brooke gjorde så godt hun kunne, hun var veldig sjarmerende og sang stort sett greit, men til tider ser man at hun mangler erfaring i å synge og danse samtidig.


Tror vel det var det som gjorde at låten ikke fenget hos så mange, kvaliteten på artistene som deltar er ikke helt topp og når låtene som sendes heller ikke er helt topp vil man slite i dette sirkuset.


For sliter, ja det gjør dette landet, kun en finaleplass på de 8 siste forsøkene er labre greier, her må man nok prøve å få tak de beste musikalske kreftene i landet hvis gammel storhetstid skal gjenskapes.

Nyeste kommentarer

26.09 | 20:30

Det var Ilse de Lange som stod bak vinnerbidraget fra 2019. Hun introduserte Duncan Laurence for utvelgelseskomiteen.

24.08 | 16:59

Vel, ligner for mye på "Shallow" for min smak

11.05 | 07:16

Den desidert beste låta ble fremført av en italiener i pausen før resultatene kom. Det sier litt

10.05 | 11:59

Helt enig👍

Del denne siden