17. jun, 2022

Hvorfor kom San Marino på 33.plass i ESC-2022?

Dette lille landet har muligens ikke den største populasjonen av artister så de benytter ofte gjestearbeidere.


Kjekt for dette landet at det ligger midt i ett av de alle beste pop-landene i verden Italia og der er artist-utvalget bedre.


Achille Lauro prøvde å bli hjemlandets artist i årets San Remo-finale, men da det ikke gikk veien tok han veien til San Marino og prøvde der.


Der var det muligens ikke rart at han tok seieren der, nærmere hjemmebane enn det får du ikke for en italiener.


Som forventet fikk låten veldig god mottagelse i salen, og denne karen sparte absolutt ikke på noe som helst krutt i sin fremføring.


Det eneste som mangler var vel at han hadde en stripper på scenen, han hadde nok kunne tenkt seg det, men noen regler må vel ett familie-show ha skulle man tro.


Egentlig var det vel ikke så mye å sette fingeren på i Achille sin fremføring, det er slik rockelåter gjerne fremføres når man gjør det i ett TV-show.


Her var vel heller problemet at de som liker slike låter sjelden gidder å kaste bort en torsdags-kveld med å se ett show med for dem stort sett lite interessante låter.


Det er også mulig at noen syntes at denne låten var ett fattig forsøk på å ligne på Italias vinnerlåt fra i fjor.


Man skulle bare visst at Achille har en betydelig lengre karriere enn Måneskin, dog denne informasjonen var nok ukjent for de fleste.


Dette landet var også innblandet i stemme-skandalen, vi får håpe at surmulingen etter at de be avslørt ikke gjør at de ikke deltar neste år.


Hvis de er men neste år vil det være deres deltagelse nummer 13 og kanskje de da kan få sin finaleplass nummer 4, de satser og slike satsninger bør av og til bære frukter.

Nyeste kommentarer

26.09 | 20:30

Det var Ilse de Lange som stod bak vinnerbidraget fra 2019. Hun introduserte Duncan Laurence for utvelgelseskomiteen.

24.08 | 16:59

Vel, ligner for mye på "Shallow" for min smak

11.05 | 07:16

Den desidert beste låta ble fremført av en italiener i pausen før resultatene kom. Det sier litt

10.05 | 11:59

Helt enig👍

Del denne siden