20. jun, 2022

Hvorfor kom Latvia på 32.plass i ESC-2022?

Mange triks brukes i vår kjære konkurranse for å vekke oppmerksomhet.

En av dem kan være å bruke ett forbudt ord, våre latviske venner gjorde det og lot publikum si dette fyordet.

Det ordet kan bety pusekatt, men det var nok betydningen som omtaler en kvinnes kjønnsorgan som ikke passerte gjennom sensuren gitt.

Men, en mer kritisk sensur en den som gjennomføres av de som stemmer, der kan du ikke få publikum i salen til å hjelpe deg.

Oppfordringen om å spise vegetarisk mat holdt bare til en 14.plass i sin semifinale og her var det vel nok en låt mange hadde sett for seg skulle ta seg til finalen som ble snytt for akkurat den.

Uvanlig nok for en party-låt å være var det faktisk juryene som var mest gavmilde mot denne låten, over dobbelt så mange poeng mer gavmilde var de i forhold til publikum som stemte.

Kun i tre land var publikum med på notene, kanskje ikke rart at nabolandet Litauen mente dette var nest beste låt i denne semifinalen.

Hva gikk galt da, finner vel ikke så mye å trekke her, mulig de fremsto som vel hyperaktive og litt for mye rett og slett.

Det skal sies at det var mange party-låter i denne semifinalen og da trakk de muligens det korteste strået når det som stemte skulle velge sin favoritt?

Våre latviske venner sliter med å kvalifisere seg til finalen, siden 2009 har det skjedd kun 2 ganger så de må bare grunne mer på hvordan de skal finne de musikalske nøkkelen som tar den til finalen igjen.

Nyeste kommentarer

26.09 | 20:30

Det var Ilse de Lange som stod bak vinnerbidraget fra 2019. Hun introduserte Duncan Laurence for utvelgelseskomiteen.

24.08 | 16:59

Vel, ligner for mye på "Shallow" for min smak

11.05 | 07:16

Den desidert beste låta ble fremført av en italiener i pausen før resultatene kom. Det sier litt

10.05 | 11:59

Helt enig👍

Del denne siden