18. jul, 2022

Hvorfor kom Armenia på 20.plass i ESC-2022?

Damen som likegodt tok med seg hele soverommet på scenen endte på en 20.plass som takk for den jobben.

Og vi fikk nok en gang se at en kanskje ikke altfor interessant låt kan bli det med er sceneshow som løfter låten tilstrekkelig mange hakk.

Det er naturligvis Rosa Linn fra Armenia v snakker om og låten hennes «Snap».

Selve fremføringen var det ikke mye å utsette på, noen ytterst små og få vokale feilskjær og hun var vel ikke helt synkronisert alltid når disse lappene skulle rives ned fra veggen.

Men, slikt er småtteri mot all den jobben det må ha vært å lage dette scene-settet og all den jobben den var å få det opp og ned av scenen.

Hvis flere og flere land skal ta halve hus med seg for å ha på scenen kan ESC bli en veldig lang TV-sending etter hvert og de som er verter får virkelig brukt sine evner til small-talk.

Nok om det, vår armenske venninne var nesten dobbelt så godt likt av juryen som av folket og en spesiell takk gir hun nok til det georgiske folket som gav henne hele 10 poeng.

Så dette ble nok en av disse jury-låtene som vanlige folk nok finner litt for kjedelige til å stemme på og kanskje de heller ikke lot seg imponere spesielt av dopapir-rommet som noen kalte den greia hun sang inne i.

Armenia kom faktisk på plassen foran Norge i semifinalen, men i finalen gjorde vi det dobbelt så bra som dem.

Siden dette landet kom med i vår kjære konkurranse i 2008 har de mistet finalen bare 3 ganger hvorav de to foregående årene de var med var 2 av dem.

Med andre ord fikk Rosa Linn orden på de sysakene igjen og vi kan vel regne med at de satser friskt neste år, for årets 20.plass er faktisk den dårligste plasseringen dette landet har hatt når de har vært i finalen og akkurat den bedriften vil de vel neppe ønske å gjenta.

Nyeste kommentarer

26.09 | 20:30

Det var Ilse de Lange som stod bak vinnerbidraget fra 2019. Hun introduserte Duncan Laurence for utvelgelseskomiteen.

24.08 | 16:59

Vel, ligner for mye på "Shallow" for min smak

11.05 | 07:16

Den desidert beste låta ble fremført av en italiener i pausen før resultatene kom. Det sier litt

10.05 | 11:59

Helt enig👍

Del denne siden