5. aug, 2022

Hvorfor kom Polen på 12 plass i ESC-2022?

Så skal vi til den låten som tok med seg mest vær på scenen og det regnet akkurat så mye stemmer på polske Ochman at han kom på en 12.plass.

Vi fikk oppleve intensiteten i låten i fremføringen med mye bruk av diverse tekniske triks på TV-ruten som nok mange kunne finne på å like.

Hva de fire fille-kledde danserne egentlig gjorde nytte for seg kan man kanskje spørre seg, de skapte muligens litt mer liv enn vår polske venn hadde klart alene.

Vokalt var dette upåklagelig og skal man trekke på noe må det være litt mørk scene og at artisten mulig overspilte sine «tunge stunder» på scenen en smule.

Uansett var låten «River» en låt med en styrke som fikk publikum med på notene, den fikk over dobbelt så mange stemmer fra dem som fra juryen.

Våre polske venner var den av de 6 landene som ble tatt i jury-stemme-juks som kom seg øverst opp på listen.

Litt underlig at de ble på dette hvis jukset var «ekte» all den tid de vel hele tiden lå an til å komme seg til finalen ganske så greit.

Det kan jo være det faktum at de tre foregående deltagelsene endte uten finaleplass som belønning som fikk dem til å bli såpass desperate.

Eller det faktum at de hele tre ganger har endt som nummer 11 i sin semifinale, uansett håper de innser det gale de har gjort og stiller neste år med en god låt og en jury som ikke jukser.

Nyeste kommentarer

26.09 | 20:30

Det var Ilse de Lange som stod bak vinnerbidraget fra 2019. Hun introduserte Duncan Laurence for utvelgelseskomiteen.

24.08 | 16:59

Vel, ligner for mye på "Shallow" for min smak

11.05 | 07:16

Den desidert beste låta ble fremført av en italiener i pausen før resultatene kom. Det sier litt

10.05 | 11:59

Helt enig👍

Del denne siden